Bestand:Handreiking Multimadiaformaten Forum Standaardisatie.pdf

Uit Cultureel Erfgoed Standaardentoolbox
Ga naar: navigatie, zoeken
Handreiking_Multimadiaformaten_Forum_Standaardisatie.pdf(bestandsgrootte: 4,89 MB, MIME-type: application/pdf)

Beschrijving

Multimedia maken meer en meer deel uit van de manier waarop we ons dagelijks uitdrukken; audio en video maken inmiddels het over- grote deel uit van het internetverkeer. Daarbij maken we gebruik van allerhande formaten, soms zonder daar goed bij stil te staan. Deze handreiking geeft achtergrond bij de de keuzes die u kunt maken om video en audio beschikbaar te stellen. Open Standaarden zijn daarbij (nog) minder gangbaar dan geslo- ten standaarden, maar zijn wel in opkomst en dragen bovendien beter bij aan duurzame toegankelijkheid. Deze handreiking geeft inzicht in afwegingen die relevant zijn bij de keuze voor formaten en helpt u de juiste keus te maken.

Licentie

wikipedia:nl:Creative Commons
Naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever opgegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie5 dec 2016 14:31 (4,89 MB)Sam (overleg | bijdragen)Multimedia maken meer en meer deel uit van de manier waarop we ons dagelijks uitdrukken; audio en video maken inmiddels het over- grote deel uit van het internetverkeer. Daarbij maken we gebruik van allerhande formaten, soms zonder daar goed bij stil t...
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.