Bestand:Stappenplan SRS.pdf

Uit Cultureel Erfgoed Standaardentoolbox
Ga naar: navigatie, zoeken
Stappenplan_SRS.pdf(bestandsgrootte: 55 kB, MIME-type: application/pdf)

Beschrijving

Een stappenplan voor het uitvoeren van een software requirements specification. De SRS of Software Requirements Specification is een geheel van documenten waarin je aan een developer in detail uitlegt wat je wil van hem. Het project wordt hierin vertaald van jouw problem domain (het probleem dat je wil oplossen door het project) naar het problem domain van de ontwikkelaar. Omdat jullie uit verschillende sectoren komen is het van groot belang om deze vertaalslag zorgvuldig te maken. Je kan er immers niet van uit gaan dat een ontwikkelaar jou zomaar begrijpt. Hij (of zij) heeft een andere achtergrond en zal termen anders interpreteren.

Licentie

wikipedia:nl:Creative Commons
Naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever opgegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie19 mei 2017 14:04 (55 kB)Nastasia (overleg | bijdragen)Een stappenplan voor het uitvoeren van een software requirements specification. De SRS of Software Requirements Specification is een geheel van documenten waarin je aan een developer in detail uitlegt wat je wil van hem. Het project wordt hierin vertaa...
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: