Bestand:FARO Handboek digitaliseren van documenten.pdf

Uit Cultureel Erfgoed Standaardentoolbox
Ga naar: navigatie, zoeken
FARO_Handboek_digitaliseren_van_documenten.pdf(bestandsgrootte: 9,46 MB, MIME-type: application/pdf)

Beschrijving

Dit handboek heeft tot doel de lezer de technische basiskennis bij te brengen voor het digitaliseren van documenten. Het gaat in dit boek om het digitaliseren van wat de engelstalige wereld still images noemt. Bijvoorbeeld: tekstdocumenten, foto’s, boeken, dia’s, negatieven, kaarten ... Dit handboek moet de lezer in staat stellen een scanstudio te organiseren die scans van goede kwaliteit a evert. Hij is ook in staat kwali- teitseisen op te stellen waaraan scans moeten voldoen bij uitbesteding en te controleren of deze eisen zijn gehaald.

Licentie

wikipedia:nl:Creative Commons
Naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever opgegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie5 dec 2016 15:14 (9,46 MB)Sam (overleg | bijdragen)Dit handboek heeft tot doel de lezer de technische basiskennis bij te brengen voor het digitaliseren van documenten. Het gaat in dit boek om het digitaliseren van wat de engelstalige wereld still images noemt. Bijvoorbeeld: tekstdocumenten, foto’s, b...
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.