Bestand:Analyse e-depot en DAM functionaliteiten Erfgoedinzicht.pdf

Uit Cultureel Erfgoed Standaardentoolbox
Ga naar: navigatie, zoeken
Analyse_e-depot_en_DAM_functionaliteiten_Erfgoedinzicht.pdf(bestandsgrootte: 975 kB, MIME-type: application/pdf)

Beschrijving

Dit document bevat een doorlichting van de offerte die Picturae maakte voor de ontwikkeling van een gecentraliseerde databank en ontsluitingsinterface voor het Oost- en West-Vlaamse erfgoed. Deze infrastructuur zal operationeel gemaakt worden onder de naam Erfgoedinzicht. Deze doorlichting werd gemaakt in opdracht van de Provincies Oost- en West-Vlaanderen en gaat specifiek in op het gebruik van de Memorix Maior component van Erfgoedinzicht als digital asset management system (DAM) en als e-depot. Dit document analyseert de diensten die Picturae aanbiedt ter ondersteuning van deze twee functies, de modaliteiten die eraan verbonden zijn en de verantwoordelijkheden die Picturae hierbij opneemt.(cf. hoofdstukken 3 en 4) Verder wordt ook onderzocht welke verantwoordelijkheden de Provincies Oost- en West-Vlaanderen opnemen in het duurzaam beeldbeheer en lange termijnbewaring van deze digitale collecties. (cf. hoofdstuk 2)

Licentie

Ik, de maker van dit werk, geef deze media vrij onder de volgende licentie:
wikipedia:nl:Creative Commons
Naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever opgegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.


Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 dec 2016 12:59 (975 kB)Sam (overleg | bijdragen)Dit document bevat een doorlichting van de offerte die Picturae maakte voor de ontwikkeling van een gecentraliseerde databank en ontsluitingsinterface voor het Oost- en West-Vlaamse erfgoed. Deze infrastructuur zal operationeel gemaakt worden onder de...
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.